Velkommen

Egene er Nordsjællands smukkeste beliggende ridecenter, omgivet af Rudeskov i Gl. Holte ved foden af Høje Sandbjerg. Vi har privat opstaldning af cirka 45 heste og ponyer samt rideskole.

Martine Sandberg og Sigurd Nielsen har siden oktober 2011 drevet Egene Ridecenter og rideskole, samt konkurrencestald med uddannelse af ryttere og heste på alle niveauer.

Al undervisning på Egene varetages af professionelle undervisere, med et højt fagligt og pædagogisk niveau.

“På Egene prioriteter vi faglighed frem for hurtige resultater, da vi tror på at korrekt uddannelse af hest og rytter skaber resultaterne på sigt. Dette foregår i tæt samarbejde med vores dyrlæger, beslagsmede, sadelmagere, massører, kiropraktorer mv. og med hestens velfærd i højsæde”.

Martine og Sigurd (april 2015)

Egene har en stor udendørs springbane, et 25×40 ridehus, en udendørs dressurbane og skoven er kun et stenkast væk. Derudover har vi adgang til 3 meget store folde samt 5 mindre folde, som alle ligger rundt om ridecenteret. Vi har også en skridtmaskine, samt en hyggelig café/rytterlounge.

Der er et tæt samarbejde mellem Sigurd, Martine og rideklubben Egene, som arrangerer alt fra trækhold for de mindste til distriktstævner i spring.

Egenes vision

“Egene er et ridecenter præget af høj etik og moral, med fokus på hestevelfærd og fællesskab, hvor alle passer på hinanden og tager et fælles ansvar. Vi ønsker at skabe et højt fagligt niveau, hvor langsigtet læring prioriteres frem for hurtige resultater. Der skal være en rød tråd mellem undervisningen i rideskolen og undervisningen i konkurrencestalden. Hvilket betyder at der skabes et miljø, hvor vi vægter både børns og hestes trivsel, samt de gode resultater”.

Vores samarbejdspartnere

Hillerød Sporthorses ApS v. Ulrich Gaarslev
(Køb og salg af heste og Nordsjællands største stævnearrangør).

Dyrlæger:
IKeyVet. Telefon: 5084 9849
Hørsholm Hestepraksis.
Telefon: 4828 0094
Linus Camitz.
Telefon: 2042 9033

 

Sadelmager:
Hestenes Sadelmager v. Maria Maj Mogensen.
Telefon: 2343 3022

Beslagsmed:
Frank Nalepa.
Telefon: 4014 0845

 

 

Udstyr:
Trolle Company.
Telefon: 4848 5115
(Egene underlag, hut, dækkener mv.)

Hestetandlæge:
Hestetandklinikken v. dyrlæge Jesper Rosenmeier.
Telefon: 5383 4378

Sponsorer

Tak til vores sponsorer

Stort tak til Nordea fonden forkr. 25.000,- til sikkerhedsudstyr til rideskolen.